Ramen in PVC en aluminium

Erkend constructeur Kömmerling en Trocal ramen

Troca-Lux is erkend constructeur Kömmerling en Trocal ramen en heeft het Kömmerling SELECT LABEL!

Uw voordelen:

  • isolerend 5-kamersysteem
  • gloednieuw ontwerp geschikt voor elk type woningbouw, ook voor passief woningbouw
  • uitstekende warmte - en geluidsisolatie
  • inbraakwerende sluitingen
  • vakkundige plaatsing en verzorgde afwerking
  • duurzaam en kwalitatief
  • 10 jaar garantie op ramen en glas

 

Raamsystemen en isolatie

Een warme woning tijdens de winter en een frisse woning tijdens de zomer, dat is wat Troca-Lux u aanbiedt. Door het uniek isolerende vijfkamersysteem met middendichting en het gebruik van superisolerend glas bekomt men een thermische isolatiewaarde van Ug=1,0 W/m²K. Hoe lager de Ug-waarde hoe minder energieverbruik ! PVC scoort dus uitstekend op vlak van warmte- en geluidsisolatie.

Troca-Lux werkt samen met TROCAL en Kömmerling, pioniers op de markt en de grootste toeleveranciers van PVC profielen in Europa. 

Wilt u uw huis renoveren? 

Glas

Elk type glas heeft een specifieke functie. Daarom helpen wij u graag het beste glas te kiezen voor uw project: Hoog rendement glas met superieure prestaties, driedubbel glas, zonnewerend glas, zelfreinigend glas, inbraakwerend glas… Dit en nog veel meer is mogelijk. Ons glas wordt geleverd door Saint Gobain, de meest vooraanstaande glasfabrikant van Europa.

Kleuren

Geef uw ramen een persoonlijke touch en maak gebruik van ons ruime aanbod aan kleurmogelijkheden: van harmonieuze ralkleuren tot houtimitaties. Een acryllaag of folielaag staan borg voor een jarenlange kleurechtheid en krasvastheid. Een jaarlijkse verfbeurt is dus niet meer nodig.

Veiligheid

Onze ramen zijn inbraakveilig , waardoor een potentiële inbreker minder kans maakt. Gegalvaniseerde stalen versterkingen in de profielen zorgen voor de  vereiste stevigheid samen met het ingewerkte veiligheidsbeslag.

PVC profielen hebben een laag brandrisico  en zijn zelfdovend.

 

Vraag nu uw offerte aan.

Bekijk onze realisaties in ramen